Στον ΚαμβάCanvas in EnglishΚατεβάστε προγράμματα της Lyhnosoft CorporationΕπιστημονικές και διαδικτυακές έρευνες υγείαςΚαταγραφές διατροφικών πληροφοριών από καθημερινά προϊόνταΑγορά κατασκευών οικονομίας της Lyhnosoft Corporation

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η αγάπη του τσιγάρου.

Και ναι! Μάλιστα! Το τσιγάρο είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Το έχω τόσο πολύ ανάγκη, που αν δεν έχω ένα στο σπίτι, μπορεί να εκραγεί το κεφάλι μου. Τι θα κάνω χωρίς αυτό; Πώς θα καταφέρω να επιβιώσω μέσα στο χάος, στο νέφος, στα μεταλλαγμένα, στην κακή διατροφή, στην έλλειψη άσκησης, στην ηχορύπανση χωρίς τον φίλο μου, το τσιγάρο; Το ξέρω ότι θα με ηρεμήσει από όλο αυτό το στρες και την γρήγορη ζωή.

Αλλά στο σχολείο και έξω στον κόσμο, μου είπαν ότι το τσιγάρο δεν κάνει "καλό". Γιατί όμως; Γιατί να μας τρομάζουν τα κακόμοιρα;


Αν κάνετε κλικ στην φωτογραφία επάνω, θα μπορέσετε να την αποθηκεύσετε και να την εκτυπώσετε σε μπλουζάκι ή ακόμα και σε πανό. 

Ακόμα καπνίζεις;
Το νέο σλόγκαν που πρέπει βγει από το στόμα κάθε πολίτη, κάθε ανθρώπου. Πρέπει να γίνει μόδα. Να φοριέται στο μυαλό όλων μας.

Δώστε τέρμα σ'αυτό το σωληνάριο του θανάτου και δώστε ζωή και σε άλλους συνανθρώπους σας. Και πολύ περισσότερο δώστε ζωή και οξυγόνο στα παιδιά σας. Δεν το αξίζουν να πεθάνουν από έναν καπνό. Γι' αυτό κόψτε το τώρα που είναι νωρίς. Έτσι θα φανείτε και διπλά χρήσιμοι: Σώζετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και Προστατεύετε το περιβάλλον από "καυσαέρια", σκουπίδια και πυρκαγιές.

Κωνσταντίνος Λυχναρόπουλος
(άδεια φωτογραφίας: ελεύθερη διαχείριση)

2 σχόλια:

  1. Συμπτωματικα...εδωσα διορια στον εαυτο μου...ακομη μια ημερα!! Μεθαυριο sTOp!!! Υπαρχει ομως στο σπιτι...ηλεκτρονικο...για να "ξεγελιεμαι"!!!.....Συγχαρητηρια...για την "μουσικη Επιλογη"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για το σχόλιο της μουσικής επιλογής. Εύχομαι η εγκεφαλική σου δύναμη να είναι μεγαλύτερη από την νευρικοκινητική δύναμη του τσιγάρου και να συνεχίσεις τη ζωή σου με extra χρόνια για να χαίρεσαι τα πρόσωπα που αγαπάς και να σε χαίρονται και αυτά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια αναγνωστών

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πολυδιαβασμένα